ainsworth-solidlogo-ballybede-logo-vectorlogo-evolution-solidlogo-games-warehouse-light-backgroundlogo-igtisoftbetopenbet-solidlogo-realistic-solidlogo-scientific-gamesGambleAware_2017gambling-commissiongamcare-logo18Rityta 1Untitled-3netellerpaysafecardvisa-debitvisa-debitfacebookfacebooktwitteryoutube

Senast uppdaterad 20.9.2016

Sekretess- och cookiepolicy 

Generellt 

Vår sekretess- och cookiepolicy (sekretesspolicy) utformar de generella reglerna och villkoren mellan oss och dig som spelare. Alla villkor som är utformade i de generella reglerna och villkoren har samma mening i denna sekretesspolicy om inget annat sägs. Denna sekretesspolicy tar dig genom de utformade stegen för hur vi skyddar dina personliga handlingar när du besöker vår sida och använder vår tjänst. Den förklarar vilka personliga uppgifter vi samlar, hur vi använder informationenen samt dina rättigheter. 

Om oss

Vi, Intellectual Property och Software Ltd, är fokuserade på att skydda din integritet och din personliga information. 
Vår juridiska ställning enligt brittiska dataskyddslagstiftningen är att fungera som registeransvarig (data controller) och i denna kapacitet kommer vi säkert lagra och bearbeta de personuppgifter du gett oss. Data controller är en laglig term som används i Data protection Act 1998 (the Act) för att beteckna den person som styr vad som ska göras med en viss personlig information. Som data controller har vi registrerat oss hos Information Commissioner’s Office och vårt registernummer är ZA161356 och hos Office of the Data Protection Commissioner in Guernsey med registernummer 57371.

Stegen som vi går igenom för att hålla dina uppgifter säkra och för att ändra personliga uppgifter kommer gås igenom nedan. Genom att gå in på vår sida och använda vår service godkänner du samling av information och användning av den i vår sekretesspolicy. 

Ändringar i sekretesspolicyn

Vi kan emellanåt att uppdatera denna sekretesspolicy. När vi gör det kommer vi revidera "senast uppdaterad" högst upp i sekretesspolicyn. Se till att du kontrollerar denna sekretesspolicy regelbundet för eventuella uppdateringar.

Samling av information 

Genom att gå in på sidan, använda vår service och skriva in personlig information på sidan kommer sekretesspolicyn att gälla. Personlig information som vi samlar kan inkludera:

  • Ditt namn
  • Företagsnamn/organisationsnamn
  • Mejladress 
  • Telefonnummer
  • Adress
  • Bankkort 
  • Identitetsdokument (inkluderat körkort, pass och räkningar; och
  • Betalningsmetod

Du är inte tvungen att dela med dig av dessa uppgifter, men om du inte gör det kommer du tyvärr inte kunna använda vår service.

Vad händer med din personliga information?

Vi använder din personliga information till att:

  • Erbjuda ett personligt besök på sidan 
  • Identifiera och verifiera kontot (inkluderat med tredje part om nödvändigt).
  • Dela information med våra partners (detaljer nedan).
  • Rekommendera varor, service eller kampanjer som kanske faller dig i smaken (men bara om du har godkänt att bli kontaktad för dessa ändamål).
  • Förbättra våra kampanjer och utformning av sidan för att försäkra att vår service är användbar och så bra som möjligt för ditt dig. 
  • Kontakta dig; och
  • Skicka ut mejl för att meddela dig om saker du har tackat ja till.

Vem delar vi dina personliga uppgifter med?

Vi kan använda avpersonifierade uppgifter (så som aggregerad statistik) om våra användare på sidan för att beskriva försäljning, kunder, trafik på sidan och annan information om sidan till partners, reklam, investering och annan tredje part för lagliga handlingar. Dock kommer denna information inte inkludera personliga uppgifter. 
Vi kan ibland krävas enligt lag, domstolsbeslut eller myndighet att lämna ut vissa typer av personuppgifter .

Detta kan till exempel hända:

  • I rättskipningsfall 
  • När vi behöver skydda oss lagligt.

Slutligen, i händelse av en omorganisation, försäljning eller övertagande kan vi behöva lämna ut personlig information.

Krav på dataskyddslagar

Det är viktigt för oss att ta vara på och att behandla din information på rätt sätt och behålla förtroendet mellan oss och våra spelare. Vi kan försäkra att vår organisation behandlar personliga dokument varsamt och lagligt.  

För detta ändamål stöder och ansluter vi oss till 'Data Protection Principles' angivna i Data Protection Act 1998. I synnerhet, utan ditt medgivande eller utan att först ändra denna sekretesspolicy för att återspegla eventuella förändringar i vår användning av personlig information:

  • Kommer vi inte att använda din personliga information för syften som är oförenliga med denna sekretesspolicy.
  • Kommer vi endast att samla tillräcklig personlig information om användarna enligt ovan.
  • Kommer vi att sträva till att hålla din personliga information uppdaterad
  • Kommer vi inte att behålla din personliga information längre än nödvändigt om vi inte behöver göra så enligt lagen.
  • Vi kommer att använda lämpliga tekniska och organisatoriska processer för att skydda dina personuppgifter mot otillåten eller olaglig åtkomst eller bearbetning. och mot oavsiktlig förlust eller förstörelse. De detaljerade åtgärderna vi vidtar beskrivs på annan plats i denna sekretesspolicy.
  • Vi kommer inte att överföra dina personuppgifter till ett land utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet förutom om garantier finns på plats för att skydda dina personuppgifter till de normer som gäller inom EES.

Användning av cookies och webbsignaler (web beacons)

Cookies är små filer som webbplatser sparar på din hårddisk eller i webbläsarens minne. Du har möjlighet att acceptera eller avböja cookies. De flesta webbläsare accepterar automatiskt cookies, men du kan vanligtvis ändra inställningarna i din webbläsare för att använda cookies eller meddelar dig när en cookie placeras på din dator. Om du väljer att inte använda cookies kommer du inte att kunna använda alla funktioner på vår webbplats eller andra webbplatser som du besöker.
Om du vill veta mer om cookies och hur du inaktiverar dem rekommenderar vi att du besöker Information Commissioner hemsida https://ico.org.uk/for-the-public/online/cookies. Dessutom, samtidigt som vi inte använder tredje part marknadsföring cookies, kan du läsa mer om dessa och hur man raderar dem http://www.youronlinechoices.com/.

Säkerhet 

Vi strävar till att skydda säkerheten för din personliga information. Vi använder en rad olika tekniker och säkerhetsförfaranden för att skydda din personliga information från obehörig åtkomst, användning eller avslöjande.
Till exempel lagrar vi den personliga information du lämnar på datorsystem där åtkomsten är begränsad, i anläggningar till vilka tillträde är begränsat.

Granska dina personuppgifter 

I vissa fall kan du granska och korrigera personlig information via vår hemsida genom att gå till sidan där du tillhandahöll informationen.
I samtliga fall kan du göra ett tillgångsbegäran för att granska dina personuppgifter som samlats in via vår hemsida eller be oss att sluta använda dina uppgifter genom att skicka ett mejl till oss - kontaktuppgifter finns i avdelningen “Kundtjänsten” på sidan. Vi kan vidta åtgärder för att verifiera din identitet innan ge dig tillgång till din personliga information och vi kan begära en liten administrativ avgift på högst 100 kronor.
Du kan hjälpa oss att upprätthålla riktigheten i dina uppgifter genom att meddela oss om eventuella förändringar.

Länkar till andra webbplatser

Vår webbplats kan innehålla länkar till andra webbplatser. Även om vi försöker att länka endast till webbplatser som delar vår höga standard och respekt för privatlivet, är vi inte ansvariga för innehållet, säkerhet eller sekretessmetoder som används av andra webbplatser.

Tillsyn av denna policy

Om du har frågor om denna policy eller vår hantering av dina personuppgifter, kontakta oss. Vi kommer omgående ta itu med din fråga och strävar efter att nå en tillfredsställande lösning.